Момичета и момчета, да ви питам нещо. Мойто бебе момиче ще се роди тези дни и ще има квадрат на Слънцето към Плутон. Въпросът е какви са положителните и отрицателните страни на тоя аспект? Вторият въпрос е, по какъв начин баща и има отношение към този аспект (Слънцето като показател за бащата)? Моят съпруг е всичко друго, но не и Плутонов тип. Той е много Уранов, и нейното Слънце ще е в съвпад с Уран. Доста е Венерин, Слънчев също, Юпитеров, лек приятен сговорчив характер, щедър, широко скроен. Ако въобще има плутонова страна, не съм я виждала тези петнайсет години. Не съм притеснена от аспекта, но ми е необясним. Не се сещам да повтаря родов аспект, въпреки че не знам всички карти в неговия род, в моя няма Слънце квадрат Плутон. Терминът ми е на 15-ти и мислех, че ще закъснее няколко дни, та аспектът ще се разпадне. А тя ще подрани, сигурно до седмица най-много ще е тука. Възможно ли е също така този аспект в прогресия да показва някакво събитие с баща и след няколко години (ако аспектът се случи апликиращ)? И накрая, как да и помагаме да се справя с аспекта, наистина нямам опит на такъв квадрат? Благодаря за отговорите на всички, които се включат!