Хора мили, искам да повдигна един въпрос, който не знам дали е обсъждан във форума и къде да го търся. Има ли такова нещо като нерадикалност на наталната карта? Толкова да не се връзва, че да заподозрем осиновявяне, неизвестно на притежателя и?
Имам казус с една карта на една жена, която не познавам, но ме помоли още преди няколко години да и направя нещо като хороскоп. Съгласих се трудно, защото обща близка ме убеди, но така и не направих нищо. Не знам какво си е помислила жената, но сега пак стигнах до тази карта, защото ми тежи това неспазено обещание. И откривам същото, което и преди - тази карта ме блокира. Не ми се връзва и това е. Жената има сериозни здравословни проблеми. Претърпяла е поне една трасплантация, но в 6 дом има само един Юпитер. Въртя различни домови системи и при една от тях и Хирон минава от 5 в 6. Тя има доста отмествания между домовите системи. Има Нептун в 1 дом. Сега съм в дилема какво да правя. Предишния път като я питах какво иска да знае, тя каза "нещо за здравето" и аз съм в шах и мат с тоя Юпитер, който поне да беше в падение/заточение, ама не е. Има само един квадрат с Марс. Не че е за пренебрегване, ама все пак...
Ще съм благодарна на всякакви съвети и мнения.