Както се очертава ще са му нужни два типа занимания - един за изразходване на енергията, а другия за концентрация и успокояване. С тази цел го записах и на таекуондо
Ами ето, добре си се насочила :13:
всяка майка си знае най-добре детето, а понякога детето и без майка си се записва, като малката ми дъщеря, която сама се записа на акробатика и случаят с нея беше много интересен- отишла в школата да провери, а треньорката казала, че работи само с деца от 1-ви клас нагоре, а един ден, докато минавахме през двора на моето основно у-ще, като се прибирахме от детската градина, тя ме врънкаше да съм я записвала в 1-ви клас, че искала да се научи да чете буквите на детските филми, като кака си, на което категорично възразих, но в училището дежурна е била зам. директорката, която ни е чула и ни извика- смъмри ме да не съм убивала желанието на детето за наука, че ако ѝ мине мерака ще я прехвърлят в групата за предучилищна и я записа в 1-ви клас, а моята само това чакала- още след 1-вия учебен ден отишла в спортната школа, която е през една улица от училището, и е започнала тренировки по акробатика, за което научих чак зимата, когато няколко дни не ходила на занималня, а да тренира и учителят от занималнята ме информира. Отивам в залата, а там по-големи момиченца ме наобиколиха, като чуха за кого питам и на коя съм майка- започнаха да говорят с възхищение, че моята дъщеря правела обърнат шпагат, била толкова гъвкава и си играели с нея като с кукла, питах какво е това обърнат шпагат, а те ми обясниха, че имали предвид мъжки шпагат, краката разтворени като на кукла, само че тя ги вдигала още 20см над пода, а в този момент пристигна моята- запъхтяна, с разкопчано яке и под него с трико, а навън лед и минусови температури, като ме видя се изчерви като божур- първите думи бяха "мамо, как разбра?" :012: После се разбрахме с господина от занималнята да я изпитва и проверява домашните първо на нея, после да я пуска за тренировки- детето започна 1-ви клас на 5г. 10м., завърши го с мн.добър, а на 17г беше студентка в спортната академия.