Първата карта е от преди 29г(точната дата не я знам).Втората е към днешна дата.От дирекциите малко ме притеснява Плутон на К5,но това е за друга тема.Алена ме насочи към 6Д и 10Д.Аз до сега четях темата за Марс и там съфорумка пише за операции на детенцето й при опозиция на Сатурн/Марс по куспиди 6/12,та затова си мислех за болници и здраве...
Да не ви занимавам много,само се питах дали има отношение със здравето,иначе паживьом увидим...то ще си покаже...
18 март 1988 си имала следните асп.указващи нещастен случай,инцидент,травма с опасност за живота
1.СД Марс каре Плутон / напр.връзка 1-8 сигниф./Плутон ти упр. 5- забавление,хоби спорт,това ще е причината за инцидента/тр.Марс през 6 д.каре Плутон,отключва дирекцията
Тр.Уран/Сатурн У8 на К6 опозе Марс указват травма на главата
2.СД Плутон съвпад Венера ,У4,отново 5 дом с 4 ,опасност ,но с благоприятен изход този съвпад е на тригон към К8,отървала си се с комоцио
3.СД Венера съвпад Уран,това са У4 и У8
4.СД ЛУНА съвпад СЛВ ,каре К8 ,по натал е съвпад У8,а съвпада с СЛВ – Луната У12- едри животни,нещо е подплашило коня,или ти си била неразумно действаща в момента,инцидент с изход в 12-болница
5.Прогр.Луна опозе-Плутон след случката отказа ли се от ездата или продължи
Тр.Плутон съвпад Луна- спорт,хоби ще е причината ,връзка 5-12,да а не тайна връзка,любов примерно,явно тук е любов към конете -5-12
6.Прогр. Меркурий,дисп.на сол.Асц. опозе Марс
Асп.който са те защитили,за хепи енд,са
1.СД САТУРН у6,7,8 тригон Юпитер диспозитора на У1 Слънце,по натал имаш У8 в 1 ,сама си причина за живото застрашаващи случки ,но този Сатурн е в тригон към У1 Слънце в 5 това е мощна защита,диспозитора на Слънцето , Юпитер също е в тригон към У1,освен ретрото,хайз,в собсв.дом,ъглов, елевантен,сатурн е пакосника,слънце-юпитер те защитават,виж по прогр.кога е сменил движението юпитер
2.СД ЮПИТЕР,диспозитор на У1 Слънце секстил Марс,енергия за бързо възтановяване
3.Прогр.Слънце У1 в 5 дом секстил К8 ,положителна вр.1-8 дом
4.СД Меркурий ,/дисп. На сол.Асц. и на марс/ секстил К8