Така е. Но има ли лошотия заложена, при едни или други обстоятелства ще излезе. И вече от насрещния човек зависи степента на изявата ѝ. И при приятелки съм виждала някои нелицеприятни страни – лъжовност, двуличие, манипулативност, а с нищо не съм го провокирала. Просто човек или го има, или го няма – вътрешно заложено. Не винаги е въпрос на синастрия. Никой не може да избяга от това, което изначално му е заложено като нрав, темперамент, ценностна система. И ангел небесен да му застане насреща, пак ще намери повод да се изака в паницата му.
Не извадих всички скрити дефекти от картата на мъжа, за да оправдавам поведението на Аделина. Целта ми беше по–скоро да покажа, че ги има. И има хора, които са вълци в агнешка кожа. В случая не твърдя, че си имаме работа със същински психопат, но и той не е цвете. В една връзка вината никога не е едностранна, това исках да кажа. А щом два характера са се събрали под един покрив, всеки с дефектите си, значи е имало защо.
А относно изявата на едни и същи аспекти и знаци – все пак нека не забравяме за духовното и еволюционно ниво на натива. В две привидно еднакви карти резултатът може да бъде различен. Ниско ниво на изява е най–лесно разпознаваемо.
Сетих се за жена хореограф – Марс в съвпад с Нептун в Скорпион, квадратура към Луна в Лъв. Но танците, които изпълнява и преподава, изискват наистина голям разход на енергия. Темпераментни етно танци.