Ехо, здравейте пак съм аз камелчо.
:)Исках да ви благодаря пак за помощта, но искам да попитам няколко неща защото задълбах в астрологията и малко от философията - Хегел, Бьоме и Блаватска.
Много голямо впечатление ми правят т.нар стелиуми в определени знаци.Какво означава това според вас - тежка карма, освоени принципи от минал живот или нещо друго?Познавали ли сте хора със стелиуми или дали сте имали контакт под някаква форма (по интернет чат, форум и пр)?
Много ми е интересно термина изгорена планета - малко ми звучи прекалено статистически и академично за такава абстрактна наука като астрологията ако имаш изгорена планета едва ли не си порицан да бъдеш неразбран , лош и пр.?(междувопрочем ми направи впечатление, че и вие тук се отнасяте понякога доста грубо (вид заяждане) и всъщност това е третият ми въпрос!!
АСТРОЛОГИЯТА и този форум като цяло някаква сигурност ли ви дава под формата на контатки, запълване на време, чувство за значимост (защото доста от философите и алхимиците не само тези, които споменах доста сериозно са ги възприемали тези неща и не са си позволявали как да кажа толкова ,,фиксирани мнения '') или някои от вас практикуват и си изкарват хляба и ако някой им ,,изема лидерсвото'' са готови да се борят със зъби и нокти за своето (профилни имена няма да споменавам, но ми прави впечатление и се замислям ако някой/я наистина има нужда от помощ и бъде заблуден от дадена самоувереност ..жалко.(попринцип в регистрацията на форума ги пише тези неща , че тук никой не се ангажира за праилност но все пак , когато човек е притеснен , или иска бързи отговори - може да му се влияе.)
Сега не искам да бъда разбран погрешно само питам , но се надявам да подходите зряло без да се заяждате, защото не искам нито да обиждам, нито да се карам интересно ми е питам, защото това е важно както за мен така може и за други хора.Надявам се силно егото да отпадне и подобни несерипозни въпроси от типа - ние тук не сме длъжни, щом ни питаш значи си засегнат и пр., е просто несериозно , защото причината е , че имаме сходни интереси - астрологията - и желая да се убедя наистина, колко сложно е подобна тематика и пак казвам се надявам само отговори без излишни подхвърляния и обиди.
Благодаря за вниманието и ви желая успех във всички начинания
!!