Брей, стреличка! Добре че си гледала, слушала и внимавала!
еми то тр.марс - уран най-напред удари колата минала неделя,със синът ми излизаме от магазин,тя свети на аварийки,помислихме ,че са я ударили ,но не ,отваряме таблото умряло,не свети и нищо не отчита, прибрахме се така светещи и без уреди,синът ми направи диагностика излезе някаква джаджа,спря аварийките,но таблото умряло ,на другият ден премери акумулатора ,бушони,всичко ок,изчисти грешки,,единият ключ не функционираше,препрограмира наново и двата и таблото се оправи,всичко си е нормално сега,имам опасения,че едни младежи са направили нещо,защото като слизахме и те ни подминаха,обърнаха се и се засмяха,нещо ме стегна ,но си викам стига мнителност,може да са се опитали да заглушават при заключване да й посегнат ,докато пазаруваме,знам ли :017:
аз му казах да похарчи доброволно пари за колата Марс му у2 ,а Уран е съ У12 /загубите/ и затова направи по-рано гражданска и пълно авто каско,може би затова се разминаха разходи по майстори,сам се справи
вчера пък моя ключ блокира в бравата на външната врата и наникъде,пак той го оправи,за същото един ключар взе на съседка -50 лв.
при него тр.марс на К4 опозе уран,каре луна /диспозитор на У3/,по натал са в тригон марс-уран-случки с кола #брава у дома и ПТП,разминало се на косъм с мен