Склонен на мании според мен до патологично състояние. Защо го мисля - заради целунатото от Плутон Слънце и Близначешката Луна. Звучи странно, но констатирам за такива хора, особено ако по някакъв начин е намесен и Скорпион или Плутон, че имат болезнени мании. Помня за жена пак с такива акценти в натала - Везни-Близнаци-Скорпион, тя имаше патологичен страх от птици. По улицата ги заобикаляваше и пресичаше на вскякаив невъзможни места ако има на някакво място събрани гълъби, да кажем. С нея не можеше да се седне на заведение, което е повече сред дървета, природа, защото просто там имаше повече птици и ако кацнеха около нея на растояние от 2-3 метра, беше склонна да стане от стола и да тръгне да бяга. На много моменти наистина й е оставало много малко. Помня един гълъб как беше кацнал на един анвес до масата ни докато ние пием кафе. И тя през цялото време не го изпускаше от поглед да не би непредвидено да литне. :85: :85: :85: Та така - на пук на всичкото рационално заложено, става много нелогично.
Иначе човека е мнгоо систематичен ив ероятно се старае хората мнгоо да г оценяват, най-вече са му на душата професионалните успехи. Малко не си вярва, но иска хората да повярват в това, че той е много добър - заради деабилитрианото Слънце в мъжка карта е това. Не съм видяла мъж Везни, който да не компенсира по някакъв начин липсата на вяра в себе си в някакъв или многобройни аспекти. И винаги доста видно го правят.
Човекът може да изглежда по-мечтателен и широкоскроен, отколкото е, но всичко това е илюзия. Има доста фискирани виждания и не мисля, че е склонен да ги променя. Меркурий е във фиксиран знак, а с този квадрат с Марс пак във фиксриан знак става много страшна работата. В такъв аспект вероятно Меркурий до известна степен възприема виждането на Лъв за това как той "винаги е .... някакво добро качество". Та така - в такава позиция Меркурий винаги е прав и приема с пренебрежение мнението на другите, ако то е различно. Може външно да не изказва това винаги - даже според мен крие, защото все пак е Везни, но така му минава през ума. Склонен към словестна агресия и твърде голяма прямост - направо понякога сигурно му става лошо от него като изтърси нещо, което не е искал да каже.