666, няма силна връзка между сигнификаторите за дете. Марс в дневна карта в мъжки знак над хоризонта не е добре като диспозитор на К5. Няма връзка между владетелите на К1 и К5 Венера, Марс, Луна. Но Юпитер е в дом, където Луната е в радост, но и той извън секта, не е ефективен. Луната само е в позиция да "работи" по въпроса, ъглова, в секта, вижда к5, МЦ, но като няма връзка с другите ? ! Освен да наблюдаваш, когато Луната е времеви управител ?Рождената лунна фаза да повтаря същата през месеца и в тези няколко дни около нея, е благоприятно време за забременяване
Рени,защо да няма връзка между Марс/Луна,в тригон са.
Защото Луна е в Лъв , Марс в Овен, Луна в 1-ви дом, Марс в 10 ти дом,Нито Марс има достойнства в Лъв, нито Луна в Овен. Но по триплицитет Марс има в огнените знаци. Луна в 10-ти дон няма сила.Затова казах, че е слаба връзката между сигнифиаторите. Аспектът показва каков ще се случи между двата принципа или как натива ще реагира на тяхното "приятелство " или неприятелство.
Марс е в овен ,на трон си е ,в 10 ти дом,ъглов,вижда асц и има тригон между Марс У5 /Луна У1 в 1 дом
Луната, У1 при точен час е в тригон към Плутон в 5
тр.Уран е активирал нат.тригон Венера-Юпитер,последния също е сигнификатор на майчинството,венера държи луната,чрез слънцето
това си е на късмет да попаднеш на точните хора ,точното място и точния момент
Марс каре Нодалната по оста 6-12 явно е състоянието за което пишеш,че е наложителна операция
пусни карта с прогресии и дирекции,както и предтоящият ти солар 2020-2021
спокойно ,имай вяра,лесно я губиш с този юпитер в дева
защо е важно не как ще забременееш,а да родиш здраво и читаво детенце,което да ви радва,някой палавник например
какъв е проблема,ако искаш сподели
Здравейте от мен! Идвам с един сериозен въпрос. Дали ще имам деца по естествен път ( не инвитро) и кога би могло да стане.. Да внеса малко пояснения - знам си, че в натала имам трудности в тази насока. Откриха ми състояние, което пречи на забременяването и трябваше да се оперирам. Но уви, отложиха го за неопределено време с тоя вирус сега.. Моите притеснения са дали след операцията (която все някога ще стане), ще забременея или ще се наложи някакъв асистиран метод? "Вижда" ли се в натала естественото или асистираното забременяване...А дали имам шанс преди да операцията да се случи по нормален път...Имам хиляди мисли в главата си..защото самата операция не е безобидна за органите..
Само в мен има проблем, при партньора всичко е ок. Всичко, което се вижда в натала ще ми е от полза. Още обмислям вариантите пред себе си. Искам да кажа,че с който съм се консултирала- никога не е успял да ми даде конретен отговор. Всичко било малко мъгляво по темата. Почвам и да се депресирам, че не могат да се лекувам сега, заради извънредното положение.Даже и витамините,които си пиех, ги няма. Много ще съм благодарна за мненията ви. Знам, че темата ми е много сериозна, надявам се картата с транзити и прогресии да е достатъчна.
цитирах поста за да не се връщам да го чета