Благодаря за отговора Сафо, но това и аз го виждам. Асц. телец съм, да. творец съм аз, а синът ми беше проф футболист и баскетболист 5 г след контузии и пробл с коленете се наложи да прекъсне. аз карате и кик бокс преди 20 г професионално но се отказах, заради контузии иначе приятели и познати известни спортисти много работех и до 22 си година пр на спорт тото и на стадион васил левски. заради пандемията съм си в къщи 1 г но не съм домакиня-мениджърска позиция в хотел - организатор събития лондон-4г. драматизацията съм я изключила отдавна, има няма 10 г от както ми спря сърцето и започнах духовни практики.
интересува ме по-скоро и то е единствената ми тема:
юни 2017 се запознах с любовта на живота ми /словак везни/ и имахме планове за общо бъдеще. всичко прекрасно, докато април 2020 рабрах че съм бременна с близнци. Тогава той се уплаши и 2 месеца сякаш не беше той. загубих близнаците в стреса. той си замина временно за Словакия от сртеса и загубата на работа-шок, пандемия като му трябва време да се възстанови.синът ми беше до мен, но сякаш не ми се живее и се молех Бог да ме прибере.
Реших да се занимая с подробно разчитане на моята и неговата карта, за да разбера това ли е края или му трябва трасформация. Допитах се до няколко астролози, но ми казват общи неща, които и сама виждам като начинаеща и само парите си дадох.
имам ли съжителство отразено с него или брак Това се опитвам да разбера. изчетох тонове литература но ми бяга нещш - опит.
ако може да ми помогне някой с отг на този въпрос ще съм благодарна. психолог съм по образование, практикувам и рейки и лечение с ангели. Ако някой има нужда- безплатно го правя.
Да,виждаш го,защото го знаеш.
Дали ще сключиш брак с точно определен човек ,изискава много труд ,някой да се занимава с картите ви ,твойта и неговата много време.
За да слкючиш брак ,трябва да са активни 1,7,10 домове.........тоест,партн.ос и статуса.Значи разглеждаш прогресии,дирекции....управителите на 1/7 дом,Венера и аМарс как са ,къде прогресивни ,Сатурн е у10 дом,също трябва да има активност.
Разгледай прогресивни оси дали сменят знак,или има транзит на тежка планета през тях.
Ако има любов между двама,бракът какво е?Договор.Ако искаш договор ,включи 3 и 9 домове.
Новолунието сега ще е на к10 почти,възможна е смяна на статус,ако има и други показатели,тоест активни 1/7 домове и техните управители.