Nedialka,понеже не се виждат градуси на куспиди на домове на тези карти,предполагам к5 е в скорпион.Жената,която разбира от натални карти как разбра,че децата ви ще ви гледат много добре?Питам от любопитство.Марс,който е упр.на 5ти дом не вижда Луната,тоест-Вас и е в знак в който Луната е в падение.Но пък Луната е в овен-Марс я приема.Може би това.
Много благодаря за коментара Ви!И аз не спирам да се чудя и гадая над този въпрос ,къде тя видя такова нещо ...,а и така да е какво точно означава да ме гледат добре ..,то и ние гледаме вече родителите си много добре ,но това е защото вече нищо не могат сами ..Куспидите не знам защо не се виждат -правя си картата в
https://bg-astrology.net,Къде мога да направя такава ,че да се видят куспидите ?Родена съм на 27.05.1984г в 9ч
Аз и за висшето ми образование не съм много сигурна доколко ще ми донесе този голям късмет и блестяща изява които астроложката ми видя ,при условие ,че това пък ще доведе най-вероятно до нови семейни кризи ,как изобщо ще се зарадвам на успеха си ,може би трябваше по-рано да започва с учението ,а не сега когато мъжът ми настоява все повече и повече да помагам в семейния бизнес ,да не говорим ,че започват проблемите и със големия ни син който изобщо не чува какво му се говори ,мисля че е започнал и да пуши тайно цигари а е само на 13 години и има здравословни проблеми от малък -но езодия телец много е твърдоглав и си мисля ,че ако и ние имаме семейните си кризи в къщи ,това дете съвсем ще започне да не ни слуша ,на кръстопът съм и не знам какво да правя ,много мисля и ми е много трудно ,със здравето също имам проблеми -стомаха най-вече..
п.с направих картата си в друг сайт ,пак ще я прикача тук