В тази карта за здравословни проблеми пречещи за нормално раждане също така У5 и У6 са в съвпад.
Не пожелавам зло на никому,много добре знаете че една позиция не означава едно и също нещо в абсолютно всички карти,но когато има проблем то той е показан и в картата.
Имам една приятелка която пометна близнаци и нейният Сатурн също е в 5ти дом,но май беше ретрограден (това условие намаля лошата проява на Сатурн,да не говоря че отделно от това по ведическа система Сатурн и е на трон във Водолей),при това има здраво дете нормално порастнало преди аборта.Много добре знам,че Сатурн в 5ти дом не дава винаги липса на деца,но все нещо има-освен ако не е силен.Един от последните ми случаи със Сатурн в 5ти дом-майката и дъщерята не се понасят и се карат постоянно (но нямам данните на детето да им видя синастрията) все едно са врагове-така че тук така се е проявил Сатурна в 5ти дом.Колкото до Уран съм съгласен,че в който и да е дом транссатурнова планета показва,че делата по даденият дом не протичат нормално.Ще дам пример за себе си-имам 2 полубратя,като с единия нямам никакъв контакт и съответно Уран в 3ти дом.За Нептун и Плутон също имам някакви ексцесии по домовете в които се намират,с една дума човек няма контрол по делата на дома,където попадат и почти винаги има някакви странни обстоятелства.Друг негативен фактор за темата деца е и Кету (ЮЛВ) в 5ти дом-познавам няколко мъже,които не искат да имат деца и причиняват аборти на партньорите си с такава позиция,но разбира се само по един фактор това няма как да стане,гледа се цялата карта.Но специално при Сатурн се наблюдава следното-той е достатъчно голяма причина и сам да си действа негативно по делата на 5ти дом.