Реално Бареков беше някакъв авторитет сред нормалните хора и имаше уважение само, когато беше водещ на сутрешния блок по битивито, някъде 2007-2008 година. Бяха двамата с Ана Цоловата, ама нещо явно тя му се пречкаше и си взе послушната Петя, която после дръпна и в тв7. Не й знам картата, но изглежда лъвско-везнишка и му отива, явно има синастрия. Единствено за връх в кариерата му аз съм склонна да отбележа онзи период, тогава масата го любеше. След това пълен срив. Който той сам си заслужи, но каквото сам си направиш... Не знам дали изобщо днес някой го бръсне за слива. Трябва да го оформят като проект, да цакат, той съответно да цака, за да е някъде някакъв. Да си кажем истината, за съзнателните средностатистически люде той е просто едно недоразумение. Уви.
Аз мисля, че един асц коза му отива много, юпитер в 12, първодомна луна. Уасц ретро сатурн в 6, щото той просто каквото и да прави повече от изпълнител не може да бъде и никога няма да фактор, управляващ битието. Така си му пълним журналистическия девети, високото дрънкане, омайния нептун сред групите...