Тук Венера и Юпитер са в лек аспект, защо да залита по комар ?
Дракониада, стана ми интересно за индикацията , която сподели за така поставен Юпитер като афинитет към развъждане на бойни кучета ?!? Би ли дала повече информация.
6Д,Стрелец,Юпитер имат отношение към едри животни.По някакво стечение на обстоятелствата няколко човека,които развъждат (бойни-породисти пазачи,а не декоративни)кучета(за продан,за.....) имат Юпитер Стр,(6Д) в аспект с Марс/Лъв.А всички,които познавам с афинитет към тези породи имаме аспект Марс/Юпитер в някакви знаци.Съвпад Марс/Юпитер Стрелец си развъжда питбулчета.
Може да е чиста случайност в моя кръг познати. Ухапани от питомците си са с напрегнат аспект.Аз имам съвпад и мен ме хапят дакели и пинчери,но не и големите. :012:
СЛВ 5Д не дава само любовници.
А Венера си е в 8Д,защо да не си ламти за пари с пълна сила ? Венера/Юпитер секстил не е най-обсебващият аспект за лукс,но си е индикация,като вярвам,че от 8Д ще бъде "щедра".В няколко карти Венера е там и доста добре "си свързват краищата".
П.П:Този баскет не знам защо не ми се връзва по силовите Марс/Юпитер,а ЮП е У10 спортове-много е лекоатлетен нещо.Агресията не ми е достатъчна..... .
Хепи,ако иска да разкаже нещо за момчето,но изобщо не съм съгласна нито,че е променлив,нито че е мързелив Слънце/Сатурн-Луна.Това е отговорност и задължение,но неговата стабилност ще се изгражда чрез
усет има толкова вода,а не толкова чрез труд или интелект.И нека пробва-ще си излезе на пътя.По-добре да опитва каквото реши,да се отказва,отколкото да се затвори в къщи пред лаптопа.
Ами много ми хареса тази карта нещо. :012: