Набеждавам Венера за това дали човек е стиснат или не.
Но като се замисля, се сещам за най-много дребнави и стиснати Деви.
То е добре да не си прахосник, но пък чак такива крайности са ми много неприятни, необяснимо ми е.
Девите са пестеливи. При тях няма излишество - предпочитат да купят хубаво, отколкото нещо. При колегата - трябва да купи най-евтиното, откъде накъде някой ще печели на негов гръб??? Тъпото е, че все се натиска някъде, където има аванта, търси си я, онзи ден развали една офисна вещ и почна да се оправдава, че другият ни колега не знаел как да борави с нея и затова станало така, че той я счупил .... само, за да не я плаща
Все мрънка на шефа да го пращал в чужбина в командировки - а такава практика за нашия отдел няма. Ако мине...
Ако трябва да си купи нещо, най-добре без пари да му го дадат, че и пари на него да дадат. Не знам приятелката му как го търпи, но те сега започнаха да живеят заедно.
Иначе, Сатин, бившият ми е с тронова Венера везни 2д. Той е същия, но не чак толкова. Въпреки че, за едни бисквити е ходил на 30 мин от вкъщи, че там били с 10ст по-евтини... :57:
Едно не мога да отрека и на двамата - събират невероятно количество информация и избират най-доброто.
Аз ще търся, търся, ще ми писне и ще избера най-симпатичната оферта. Ако излезе сполучлива, ще ми стане кофти, но ще кажа майната му. То затова те имат пари, а аз все си ги давам за глупости :29:
Санти, моята Венера е финансова, но е в Телец, 7д и е упр. на АЦ. Тоест, добре поставена е и не е стисната.