Здравейте!
Не съм сигурен какво точно искам да попитам и дали изобщо съм на правилното място....)))
Попаднах тук съвсем случайно, но виждам, че форумът е жив и се дават доста професионални мнения..
Та тъй като интереса ми към тези неща е съвсем нов и, със сигурност, едва ли бих отишъл на астролог някога,
Та бих искал да попитам знаещите хора по темата с наталните карти..Автоматични системи за съставяне много, но не и за разчитане..))
Работата е там, че, въпреки че съм наясно с колебливостта на слънчевия си знак по принцип, последно време вече е съвсем дупка всичко вътре. И това имайки предвид, че, по принцип, изобщо няма от какво да се оплаквам (в сравнение, имам предвид), перфектно образование, доста над средното ниво на заплащане в Бг и т.н. А дупката все по-дълбока...
Като го препрочетох - съвсем объркано)))) Работата е там, че имам ужасното чуство, че живея неправилно, не правя това, което, ако искате, съм призван да направя. Което от своя страна поражда непрестанно чуство на неудовлетвореност от себе си. За колебливостта имах превид, че напоследък вече съвсем не зная какво, кога, как и накъде. Ясно е, че го има варианта на всички останали - хващаш един път, вървиш по него и все до някъде стигаш, ама нещо не ме устройва това, живее се един път..
Ако му се занимава на някого, благодаря предварително -
18.03.1987; Москва; 23:30