Благодаря на включилите се за коментарите .
И понеже познавам въпростния , ще дам малко обратна връзка и мнение по някои неща.
За партньорствата сте прави, че не тече там всичко по мед и масло. Та, брак досега не е имал, не мисли и в скоро време да предлага сигурно, ама то знае ли се.
Сериозни и многогодишни връзки обаче е имал, общо съжителство с няколко също. Доколкото знам, една от най-дългите му връзки е още преди сатурновото завръщане, продължава към 7 год. И май около възврата той я прекъсва. Момичето е било слънчев близнак.
Последната му връзка продължи до миналата година , общо 4 години беше с едно момиче. Не знам там подробности, но той твърди, че е прецакал нещата и съм склонна да му вярвам. :012: Понеже момичето изглеждаше доста добре, пък и свястна -слънчев овен. :012: Иначе е имал доста авантюри, ама типично по рибешки според мен. Изглежда добре, лепят му се разни жени. Сега обаче ми се оплаква, как от няколко години не го влечели разни мимолетни неща и секс за една нощ, било му доста подтискащо и искал да усъвършенства по девишките въпрос, шял да се помонашва. :012: Ама май от ден до пладне ще е това.
Иначе по мои лични наблюдения-типично по рибешки романтичен, търси някакъв идеал по нептун, идеализират се отношения , хора. И после като се сгромоляса всичко от реалността се търсят други,по -идеални отношения. Залита се към някаква имагинерна реалност на тема 7ми дом, та от там и проблеми сигурно. Не знам дали е изневерявал. Ама няма да ме учуди. Но там това ще е продиктувано от нептунски подбуди, приказки за сродни души и пак стигаме до извода, как венера в риби обича целия свят. :012: Иначе егото си го има, играе роля сигурно и като отрицателен фактор.
Професионално се занимава с изкуство. Колко буквално. Завършил е живопис и визуални изкуства , даже в две академии е бил. По неговите думи му било важно академичното образование (луна в 9ти дом). Чак се чудя дали ако впрегне луната там и девата от първи, няма да му се получи и да преподава. Иначе сега се е впрегнал доста да се промотира и да става "успешен артист".
Нещата му са доста добри. От няколко години го е измислил с какво точно да се занимава. Рисува 3D неща със спрейове на улицата, за реклами, фестивали , в разни молове и тн. Обикновено има поръчки и за по-комерсиални проекти. Миналата година май му беше добра, понеже имаше работа из Щатите, Ливан, Европа и тн. Каза, че сега около затъмнението имал няколко интервюта за работа, ама не знам за какво точно става въпрос. Та успеха го влече здраво. Ама май има още път да извървява. Сега се чуди как да станел по-практичен, най-вече в любовта. :012: А, и типично по нептун обича да си :93: :012:
да е публичен буквално с някое свое умение, изобретение, но е зависим от обстоятелствата. Желателно е да развива качествата на Слънце в Овен и тогава ще хване посоката по СЛВ в Дева.
любовта я свързва с приятелството и майчинските грижи, отколкото с пламенни и романтични чувства. СЗ е в тригон с Уран У6 и вероятно това го провокира да смени неочаквано работата си, но може да остане подведен заради квадрата на затъмнението с Нептун У7
Септемри СЗ се пада над неговия Сатурн У5, У6 и ще е в тригон с Луната У11- тогава може да поеме нови отговорности, свързани с работа/кариера и ще има добро сътрудничество с близки жени и приятели/ки.
Този мен има Плутон в точен съвпад с моята Венерка
Това ще му го кажа.