Това е. Четох, че 2ри и 10ти са главните показатели на доходите и кариерата в картата, затова реших, че са достатъчни Иначе освен това останалото е наводнение в 12ти дом, което не знам какво може да направи с професията ми след като болниците и затворите са ми прекалено депресиращи и ограничаващи.
Ти имаш ли 16г?Вече съм сигурна,че трябва да сложим ограничение за лица под 20г във форума-това е несериозен интерес,но получената информация остава нездрав отпечатък страхове или очаквания.Но сигурно ти стиска да прочетеш мненията каквито и да са.
Все пак имаме сериозен проблем с Нептун-хич да не го броим като управител(на асц),той има очевидно влияние в хороскопите.Твоят е направил остра контра на планетите на социалния успех Сатурн и Юпитер.Дори и да развиеш нужната дисциплина и трудолюбие,Нептун ще ти размътва трезвата преценка и ще допускаш грешки.Няма да виждаш реалността и пътищата,които ще избираш към успеха ще бъдат неправилни.Първата част от живота ще ти бъде като на скитник,който върви в пустинята и вижда миражи или като "Одисеята"-гневът на Посейдон и безкрайните пътешествия-изпитания,преди да се върнат "вкъщи".Сатурн ти е и стар У12 и Слънцето не получава подкрепа от Господаря си,което налага спешно да се заловиш за сериозна и скучна работа.Да чуеш напътствията на семейството си за бъдеще.
На твоя Сатурн стабилността многократно ще му бъде отнемана от Уран и Нептун.Квинконсът Между Плутон/Сатурн изобщо не е обещаващ за пренастройване и работа в екип между тях-тези две планети изобщо не се пренастройват.И все пак Плутон е по-висш ще бъде на неговата т.е ще трансформира Сатурн,което е болезнен процес.Единствен подкрепящ аспект от паднала Венера няма да го направи особено силен,но пак е нещо.Съдейки по мястото му на К2 най-сигурно е,че ще изкарваш парите си с много тежък труд,бавно ще изграждаш и придобиваш,но след 40г възраст ще бъдеш стабилна.Но пък Венерата ти може да разчита на Господаря си за пълната му подкрепа за всичко,за което са му останали сили,след ударите на Уран/Нептун.
12Домната "ситуация" ми прилича на амбиции за чужбина и мечти за светло бъдеще там,но Сатурн квадратира К12 и Слънце У6.Всички дейности свързани с изкуство,задгранични пътувания,любови с чужденци ще бъдат сизифови усилия.Има една малка светлинка,че Плутон и Хирон пускат по едно секстилче,но разходящо на Слънце У6 и вероятно средата ще откликне с организацията по терен,на който да се мъчиш да си търкаляш камъните.
Марс е аспектиран минорно близо да асц,близо до знака,в който е на трон-близо,близо но не е на трон по дом и знак.
В непрактичните,мечтателни Риби само в кошмарни сънища ли смяташ да се изявяваш?Ако решиш можеш да се напънеш и да се разработиш-5 градуса не са кой знае колко много и можеш да стопиш разликата.
Юпитер получава квадрат и половина от Хирон и Плутон.В общи линии и от тук имаш саботьори на плановете и мечтите ти.
ЛФ в Овен,в 1Д ще броя,че има тригонче от Плутон и че е нещо хубаво.
Картата ти никак не е лека,да знаеш-или поне аз не виждам някъде прогрес с особена лекота и див късмет.Виждам наложителен труд.
П.П:Още едно хубаво нещо в картата ти е,че Марс и Юпитер са в рецепция-поне ще се движиш в живота с оптимизъм и заряд,а вярата ти трудно ще бъде сломена.
Сатурн и Венера също са в рецепция,освен в тригон,та би могло една женитба с по-възрастен мъж или късен брак,или сатурнов тип да те спаси в края на краищата.