Здравейте! В наталната карта имам невероятни аспекти между планетите, като съм ги разглеждала дават много таланти в няколко области и всички планети си помагат в няколко въздушни тригона. Само, че винаги има едно но ... слънцето ми е в 12ти в съвпад с венерата ми, която е и управител на асц и единствен краен диспозитор, т.е. не мога да изявя всичко това, отгоре на всичко венера е управител и на 6ти с единствена планета вътре непостоянния уран, а риби е интерсептиран в 11ти, при положение, че 12ти ми е пълен с планети - слънце, венера, меркурий и хирон. Винаги е имало едно място, където като отида съм се чувствала невероятно спокойна и жива, все едно се прибирам у дома си и от 2-3 години желанието да се преместя там все повече расте. Когато си построих картата с координатите на това място се оказа,че цялата карта се отключва - съвпада слънце-венера се премества върху асц, У на 6ти става меркурий, като плутон влиза в 6ти, риби се отключват и нептун става У на 12ти. Въпросът ми е действат ли новите домове при смяна на местоживеене или си остава домовата система по рождение. Бях чела, че планетите се задействат след едно пълно завъртане, т.е., че до 2 години след това би трябвало личните поне да се задействат?