Дали ще можете да кажете и за мен коя е била най-подходящата професия? На мен ми е вече късно за кариера, а и никога не ме е вълнувала. Нямам и нужния ресурс, това и без карта го знам. :012:
Архитектурата добре се вписва за МС в Козирог. А липсата на амбиция, вероятно е от 12 домния Марс, въпреки, ч ее У1, АС е на критичен градус. Не зная колко е точен часът и дали има опция АЦ да е в Телец
Много малък е при теб 10 дом, това също ме навежда на мисълта, че общ. изяви, кариера и т.н. няма да са ти пътеводна светлина. Акцентът е другаде
К6 в дева за мен те поставя повече в категориятапрецизен и усърден служител - и не го казвам с лош подтекст
Интерсептиран 2 дом в близнаци - У2=У6 .... изглежда парите няма да падат ит небето и ще се иска усърдна работа, за да имаш материална осигиреност, а за кариера по Козирог - яко напъни. Струва ми се, че има лек конфликт - По МС в Козирог ти се иска да определяш правилата, но по К6 в дева - реално си изпълнител.
В творчеството виждаш опция да се изявиш - К5 в Лъв и тъй като Слънцето е в 11 дом с диспозитор Уран - би следвало да е примерно в нета или с нови прогресивни методи - да кажем - условен пример - правиш бижута и ги продаваш онлайн. Прецизна си по К6 в Дева, разнообразно ти е, понеже не са на конвейр ...
Интересно ми е това, че диспозиторът на слънцето е на К9 - ако часът е точен - изглежда би имала творчески изяви, ако си учила в тази посока