Не съм ти гледала прогностика, нямам толкова време.
Ти самата спомена, че имаш чисто любителски интерес към астрологията. Не трябва странични мнения да те отказват от това, което искрено харесваш. Просто изразих обективно мнение по картата ти, не ми се вижда астрологията да е голям приоритет. Но реално погледнато много практикуващи астрология, било то професионалисти или аматьори, не го правят по призвание. Нямат божествена дарба, а просто интерес. Понякога и интересът е достатъчен, зависи какви мотиви движат човека – това е най–важното. По мотивите ще ги /раз/познаете.
Имаш Луна близо до Спика – духовна и мистична звезда, при това в дом на радост за Луната според античната и средновековна астрология. Близостта до Уран също създава предпоставки за моментни озарения, засилена интуиция, да си проводник на някакви енергии. Не е задължително да се занимаваш с предсказателни практики, може и в ежедневието да си добър "познавач", да улавяш невидими сигнали от етера и да ги предаваш в близкото ти обкръжение. Мисълта ми по–скоро беше, че не виждам в хороскопа предпоставки да си "професионален познавач", т.е. астрологията да ти се превърне в професионална цел, на някой да я преподаваш. При по–ранен час на раждане фокусът би се изместил и можеше да се предположи някакъв елемент на "съветничество"/"консалтинг". Но това са около девет/десет минути по–рано.
Накратко "оценяващо" по картата ти: При теб Слънцето управлява изгряващия знак и опозицията му със Сатурн е трудна, особено за нощно раждане. Може да дава някакви огорчения в засегнатите сфери или по–късна реализация от очакваната. Но за компенсация ти е дадено подкрепящо влияние на силна звезда в съвпад с изгряващия градус, имаш Регулус на Асцендента.
Във форума давам мнения само по натални карти, защото не е толкова ангажиращо, не отнема много време. Моментни прогностики не правя.