666, Марс/Уран в Стрелец, Луна/Юпитер, Венера/Нептун, и всичко останало над хоризонта, 1-7 в неподвижни знаци, в мъжка карта ще има нужда от някоя извънредно оживена , но споделена дейност и жена/съпруга. Тук никога няма да му стига, защото на инстинктивно ниво изпитва неутолима нужда за някакъв тип възбуда, не непременно винаги сексуална. Обменът Марс/Уран, особено при мъжете често е индикация за вид сексуални "проблеми", а почти новолунен тип, пак е показател за мъжа като колебание около неговата сексуалност и предпочитания, Светила в Риби- с тенденция към бисексуалност. Управителите на оста 1/7-ми са в огнени знаци, но във водни домове с твърди аспекти- на натива му е трудно да си сътрудничи с другите, да е съвместим с някого или защото е твърде взискателен и важен ( Сатурн в 7-ми), прекалено (не)чувствителен ( Венера Овен 12-ти с Нептун/Меркурий, Луна Риби/Юпитер), може и да не признава слабостите си- акцент Огън/Вода с Уран/Юпитер, с редуване на импулсивни изблици на енергия. Силни желания, които трудно могат да бъдат посрещнати от другия, безцеремонен, но моралист, ако жената знае как да го доминира, насочвайки нуждите му към експериментиране в правилната посока- двамата ще се изучават и духом, и телом колкото и както си искат.Жена с достатъчно Въздух и вярна, но не скована, с "отворена " Луна и/или огнен АСЦ ще е ОК за този типаж мъж. А, защо да не работи като психотерапевт или подобен тип социална дейност, това е много добра професия, когато има силен акцент върху "Аз-его"- терапията е двустранна ?!/