Първо си помислих да не би да е някакъв хорар. Това карта на новородено бебе ли е? Струва ми се, че е твърде рано да му се избира професия.
Иначе с тази накшатра и съвпад Луна/Юпитер на Асцендента вероятно нативът ще е добър в социалните науки, в комбинация с Венера близо до МС имаме и предпоставки за лекота, популярност. За реализация в политиката обаче не виждам достатъчно твърда и ясна позиция, няма да е такъв типаж според мен, поне съдейки само по тази карта. Но за педагогика, обучение, работа с деца, групова дейност и ангажираност по различни социални проекти тази карта ми се струва подходяща. За политик, реформатор, магистрат, законотворец – по-скоро не, там не са изключени предпоставки за изпадане в немилост или неуспех, участие в съмнителни проекти. И по терми ако се разгледа, макар че без данни по картинка не работя, пак се потвърждава – да не се бута в политиката. Марсова терма на АС и марсова терма на МС, а Марс е в сатурнова терма на сидералния Рак. И трите не са особено благоприятни за такъв вид обществени изяви.