Дали всеки го вижда?Тц.
Не разбира се, но това не означава, че същото не действа на съзнателно или подсъзнателно ниво.
Ето един примерен прочит:
Огнените хора често са твърде горди, за да признаят, че и те имат потребности. Под огнени разбирам, онези със Слънце, АСЦ, МЦ, стелиум в огнени знаци.
Стресирана планета или конфигурация в огнени знаци, е наложително да контролира импулсивността си и егоцентричното си поведение и да развие любов, скромност, да признава слабостите си и най-дълбоките си потребности и как да моли за помощ, когато страда.
Така, аз по натал хем имам огнена доминанта, хем същата е стресирана от Сатурн , хем Луната е част от тази комбинация, а когато Луната е стресирана на човек му е трудно да се приспособява към живота, при мен и към обществото, да изрази спонтанно и естествено своята същност. Нямам лек аспект към тази конфигурация и единствения лек аспект ми е тригон Слънце-Нептун- каква е моята представа за себе си, дали е обективна- не, каква е представата на другите за мен, дали е реална- пак не ( Нептун на АСЦ, у АСЦ Юпитер в 10-ти срещу Слънце с нодална ос). Аз не мога да се представям хармонично, за да могат другите да реагират положително спрямо мен , това по натал е заложено, но с годините както каза ти, част от това съм го надраснала, за което е "виновна" и средата ми, и първия аспект на Луната с дневна планета, така че вече мога да се изразявам балансирано в действията си спрямо публиката и да имам ясното усещане за това, какво й харесва. Или както се казва, цитирам :" Когато човек интуитивно реагира на другите
както трябва, те на свой ред му реагират по положителен начин" . Имам един лек аспект и го ползвам максимално силно, без да съм знаела за него преди няколко години, нали -затова се нарича и лек аспект ?