fortunades, с Луна в Лъв на АСЦ и Слънце в 10 дом това да блести, да е първа, най-компетентна е като въздуха и водата за нея. Това може да се изразява и хармонично, меко, но при нея светилата са в конфликт, участвайки в Тао-квадратура с връх Луна, която е извън секта.
Марс в първи дом дава устременост, борбеност, но вреди на личните взаимоотношения и може да направи човека избухлив, безразсъден и яростен. Още повече, тук е в съвпад с Уран.
Тя със сигурност има и положителни качества и за теб е важно да забелязваш най-вече тях, защото тя едва ли може да се промени.
delphin,
Много, много ти благодаря за коментара. Всичко това което си описала е така, защото го усещам и наистина има голямо напрежение в самата нея. Тя е като тенджера под налягане, която всеки момент, ще избухне. Но е много прикрита и не ми споделя нищо-може би защото има 2 момчета и не е свикнала да споделя. Друго е когато една майка си има дъщеря с която да споделя.
Определено има положителни качества, но когато и направя комплимент за нещо-тя веднага ме контрира с нещо неуместно. И на мен ми се изпарява всякакъв ентусиазъм, а и с моята Луна във Водолей ми е много трудно да "играя" различни роли и да се "подмазвам" на някого. Разбира се и моят съвпад Слънце с Юпитер ми пречи да го правя.
Исках да ме насочите в най-ярките аспекти и да знам къде и на какво да обърна внимание.
Ще кача синастрията ни в темата, за да видим и там какви са обстоятелствата между нас.
Благодаря ти!
Може да опиташ по Юпитер, Близнаци, който е упр. 8-ми. Да я запознаеш с астрологията и може да станете приятелки. На по чай, като английската кралица, с астрологична беседа. :012: Дори някои неразбирателства да се изгладят философски. Но не вярвам да е за дълго, прати я някъде на екскурзия, да си починеш за известно време. На околосветски круиз. :012:
maimunka365,
Опитвам се да я пратя не на околосветско, ами на Марсианско пътешествие
Да ти кажа, според мен тя иска да се държа с нея като самата английска кралица, ама аз с такива простотии не се занимавам. Далече са ми тези неща от типа " Ох, днес си много красива и т.н.". Голям работохолик е, и иска да се доказва там, но това и носи и много нерви и си го изкарва на мен.
Благодаря ти.
То всеки си гледа от неговата камбанария.Свекървата си я гледай по твоя натал,10/4 ти домове.Туй то!
Сафо,
Това съм го правила, но в крайна сметка мисля че по-нагледно е една натална карта на човека, отколкото да гледам по моята.
А и с моите "познания", мисля че е по-добрият вариант в който може да се види цялата картина. Благодаря ти.