Според мен момчето е хубаво да учи компютърни науки по задълбочено, сиреч и програмист да може да е, и са се ориентира за работа от вкъщи като работи за платформи за онлайн залагания.
Доводите ми:
Уран на Мц, да кофти аспекти, но аспект и Плутон в Козирог, 6 ти. Служене, работа по скрито, тайно, мафия, групировки, секретно.
Важни аспекти, тригони - Слънце-Плутон, Меркурий-Луна и Марс- Нептун.
Именно последният свързва най-силната му планета в натала с Нептун на трон в 8 ми(чуждите пари).
Сатурн също е много силен, с Марс съвпад 4 ти, домашния дом.
Според мен неблагоприятен дом е 11 ти: У11 в12 ти, Венера, Юпитер вътре слаб, перегрин почти, има взаимна рецепция, но си е слаб, отделно и Черната Луна там съвпад ЮЛВ.
Луна в 5 ти дом секстил Сатурн(кариера). Кариера по 5 ти дом може, хазарт.
Марс+Сатурн фокусни планети между Слънце и Плутон. Пари-дом-служене, пряка работа. Плутон е свързан отделно с Меркурий във 2 дом, той пък Юпитер в 11(работодателя хазартна фирма). Черната Луна в 11 дом, наистина тъмно сиви, буквално черни неформални организации, групи.
4- ти дом може би ще е баща му, човека влияещ по-силно от 2 мата родителя, силен баща като ли и възможно обучение от него, стабилно наследство.
Като партньорки, любовници, съпруги ми изглежда да има представени(или с акцент) на Козирог, Скорпион(Плутон и Луна са в Антисия, а знаем тя действа като при съвпад), Рак.
adelina, това е моя интерпретация. Не Пътят и Истината и Живота.