Тествам един нов метод и според него имаш много силни лидерски качества:
Най-силните ти планети са Меркурий и Нептун, това дава силна интуиция, усет към изкуство, но си родена за лидер, въпреки че не признаваш никаква власт.
Транзита през който си преминала е един "мекушав", ретроспективен, вече е минал пиковият период и до няколко месеца си връщаш формата
MC-то ти е в съвпад с Посейдон, Марс и Нодовете правят полусума, това е силен морал, набожност, вяра, идеен човек.
Продължавай да го използваш, защото работи!
Точно това споделих на съобщение, че 5 години бях управител и обучител в работата си. Но някак загубих уменията си, усетих че не влагам енергията си там и напуснах. Това, че най-после излизам от заешката дупка, ми дава надежда, благодаря, че го сподели. Религиозна не съм, но усещам как работи света, силно вярвам в кармата и се кланя на Вселената. Обожавам природата, като у дома съм си най-вече в планината. А за нощното небе милея, за това и дълги години изучава астрономия и астрофизика. И за изкуството позна завърших графичен дизайн и актьорско майсторство, но то ми бе само за забавление. А за това, че не признавам авторитет, си много прав, мислех, че водолея е причината. Всъщност, странно е че единствено сегашната ми приятелка е авторитет, които слушам. Но с нея имаме проблем точно там. Алфа индивиди понякога действат с репресия, опитвам се да съм по-нежна в отношенията си, за да ги запазя, но тя има много вода в картата си. Все се шегувам, че в нея плувам най-добре ама с този рак и луна в риби, честичко се давя. Благодаря ти, отново, усмихна ме.