А тази Луна в Риби май ще си блъскам главата с нея ред сълзи сополи ще има.
Е, защо?
Аз имам Луна в Риби в 12 дом. Никога през живота си не съм пушила и не съм проявявала, какъвто и да е интерес към цигари, както и към наркотици под каквато и да е форма. Когато повечето ми съученици и приятели пропушиха в училище аз си казах, че няма да бъда като тях. Идеята да съм копие на някого само, за да се харесам не е за мен. Не съм фен на алкохола. Изключително рядко пия по 30 мл. розе или ракия, в повечето случай на празник, за наздравица. Имам завършен курс за сомелиер, към университета, в който учих преди време. Умея да разпознавам добрия алкохол.
Имам умения за рисуване и приложно изкуство. Свирила съм на пиано 7 г., но не продължих професионално. Занимавала съм се и с тенис, и с танци. Лекарства не харесвам и избягвам да приемам. Ако се налага избирам винаги алтернативен метод след добро проучване. Самата мисъл, че мога да бъда под влияние на опиат, и да не съм Аз ме побърква. Дори съм отказвала упойка, когато се беше наложило да ми вадят нерв на зъб.
Имам силна интуиция. Много сънища, както и много знаци получавам. Благотворително от ученичка участвам в различни кампании.
Ходила съм в психиатрия, ходя и по болници във връзка с работата и обучението ми.
Плача само и единствено, когато съм сама. Недопустимо е за мен други да ме видят, че съм разтревожена.
Най-негативното, което съм усещала от това положение е, че прекалено много съм съчувствала на хората и съм се отдавала да помагам. С времето разбрах, че не си е заслужавало и че всеки си има своя път, съдба. Както и че лесно улавям чужди въздействия и предпочитам да се изолирам съзнателно и да се пречиствам.
Може би, благодарение на това, че имам Слънце в Овен в 1 дом имам контрол.
За твоето момче, нали до 7 г. при децата Луната показва майката и са силно свързани с нейния хороскоп, а тук и с Нептун на трон - може би те възприема доста творческа, чувствителна, ранима, неясна. Според мен може да го насочиш към някакви арт неща, на тази възраст децата много харесват да рисуват с водни бои. Може склонност към алергии, лесни простуди от течности, влажно време.
Избери различни неща, а с времето ще останат тези, които му харесват.