Здравейте,
От скоро се интересувам от астрология. Миналата година ми се случиха доста неприятни неща, които бяха кулминацията на един период с несгоди започнал от 2016, и посетих трима астролози. Започнах да се интересувам и се запалих, записах се на курс, купих си и книги... Двама от астролозите, които посетих ми казаха, че гадния ми период е приключил и ще имам спокоен живот... Е да но, нещата продължават да не се случват около мен. Поредни разочарования, битки, пропилени надежди, работа и усърдие хвърлени на вятъра, обиди от близки хора и тн.
Добре дошла!
Периодите, добри или лоши, все някога свършват. Нептун по транзит все още влияе на Тау квадрата Слънце – Уран/Сатурн, и Луна, тези дни тук си говорехме за Тау между Сатурн и светилата, че не е леко когато го задейства тежък транзит. Но дишай дълбоко, че тежкото предстои когато тразитен Сатурн първо направи опозиция с Луната, като в това време ще е в квадрат с наталната си позиция, после ще мине над Слънцето и наквадрати Уран. Имай предвид, че влиянието на един негативен аспект от тр Сатурн към Луната може да се усеща дълго след това, след като е бръкнал в душичката на човек. Но както винаги има поддържащи аспекти, в случая тр Юпитер ще бъде в тригон с Венера, когато Сатурн застане директно срещу Луната след година. Свекървата е по IC, като производен 10-ти от 7-ми, с управител Меркурий в 1д/ над който Сатурн е минал, в случая и на нея не ѝ е лесно, има си своите ограничения и товар да носи...
Баща ти не го мисли, каквото било е минало, с Хирон в 4д квадрат Луна е заложено да има болка, свързана с дома, бащата, родата, но другото име на Хирон е лечителят.
Лоши периоди и житейски изпитания има всеки човек, дори и тези с преобладаващи леки аспекти в натала. Няма как да избягаме от тях, но може да се научим как да минаваме през тях по-безболезнено и да продължим напред.
Ето, сега като си предупредена, че ще вали и гърми, ще знаеш да не излизаш без чадър и да не заставаш под високи дървета, образно казано. По груба сметка АС по дирекция ще съвпада с Юпитер след 2г. - добро здраве, бодрост, духовност, добра работа. Уважение, дружба, покровителство. В подх. възраст - женитба. За женен човек с деца - те
растат служебно и имат благосъстояние. За религиозен, юридически или образователен деятел - успех и прогрес.