Акрукс,Гоклен отпуска орбис до 5/7* от четирите ъгли на хороскопа.Планети ,около асц-боецът,планети около ИЦ-магьосникът,планети около дсц-любовникът и планети около МЦ-царят.
Имам двама познати(мъже),имам и жени със Сатурн в 7ми дом,в зона на Гоклен.
Единият е със Сатурн в 7ми(стрелец),упр.на 8,9 и 10 домове.Има сервиз за ремонт на коли и работници.
Другият мъж със Сатурн в силова зона ,на к7,но телец-има фирма,работи с много хора,тесен специалист е в определена област,търсен.
И двамата имат семейства,деца ,построиха къщи и са изключително работоспособни.
Жена със Сатурн на МЦ(водолей)-работи за фирмата на мъжа си,води му счетоводството.
Друга позната със Сатурн в 7ми(везни),но в съвпад с Плутон и Луна-занимава се с университетска работа,нещо като пиар на университета,непрекъснато пътува и се среща с бъдещи студенти.
Имам и други познати със Сатурн в 1,4,7 и 10 домове,но не е в силовите зони,на повече градуса от ъгли.
Синът ми е със Сатурн в 4ти,опозиция Меркурий в 10ти ,двете планети са с възлите в близък съвпад.
Относно баща ми -съвпад Сатурн/Плутон на МЦ-бивш полицай,бивш затворник,бивш строител(работник),зидаро-мазач.Участвал е в строежа на много от панелките в София в следказармения живот.Бил е и надзирател в затвор.Асц е в скорпион,МЦ в лъв.