Ох ами като не мога да се сетя за такава работа - нещо, което за хората изглежда много систематично и сухо, но в ежедневното усилие, коеот се изисква за тази работа - трябв да има много креативност и изкуство. За братя и сестри така и не съм се научила да определям бройките и изобщо не разбирам. При мен е някак символично, защото на к3 имам Скорпион и съуправителя Марс седи в стелиум с още две планети и сме три деца, всяко едно е представено от едната планета. :012: Но според мен няма де - защото съуправителя на к3, Сатурн е в квадрат с Луната, това някак го определя като самотен. Или може да има, но да не е близък с тях.
Отношения с родители - майката е ужасна. Създавала е впечатлението, че във всеки момент може да го напусне и да го остави. Може би е била винаги недоволна от него. Изживявала се е като жертва и може би поне подсъзнатлено го е обвинявала за това, че не е успяла да изживеее някакъв аспект от живота си заради неговото раждане. Заради това може да няма много доверие на жени и да ги мисли за подли същества и коравосърдечни сметкаджийки.
Бащата е слаб авторитет, но сякаш е по-добър от майката поне в неговите очи. Но пак не е родителят, от който е имал нужда - силен и грижовен. Може би някак отдалечен, който не може да достигне, но е един красив идеал за него.