Полиу по втория солар според мен нещата си крещят направо. Всичко говори за промяна по 2, 3, 4, 8, 9, 10 домове, по 7 соларен.
По солара - Венера У10 и У3 съвпад с Плутон У4 - промени в дома, общественото положение и роднинските отношения; соларни АЦ/ДЦ по оста 10/4; У7 в 9д може и до втора връзка до доведе, но може и да акцентира върху внезапни ангажименти със съдебна система и договори.
Сатурн в нат 4 и сол. 7 дом също води до ограничения, до нови отговорности в тези домове.
Сол. ИЦ е в 12 натален - отново се ангажират домовете на края.
Ежедневието ти през годината ще е ангажирано от 2-4 натални домове, тъй като сол. 6 дом обхваща темите - ще се занимаваш със собствените доходи, имотни въпроси по 2д, близки роднини, комуникации по 3д, както и домът и семейството по 4, а е възможно да се тълкува и като край на нещо.
Марс, който ти е У9 и У4 ще влезе в 7 дом през годината също. Възможни са агресивни прояви във взаимоотоншенията, но също така и енергия, за да се справяш с тях.
Тази соларна козирожка Венера в съвпад с Плутон ще те направи като камък, ще ти избистри емоциите и ума.
Но все пак на мен ми се струва, че е възможно и да започнеш нова връзка. Или поне да ти светне пред очите вследствие на събитията, които ще се случат през годината.
Можеш да си проследиш лунациите, за да видиш кога какво да очакваш.