За седем стотинки ли!? Стига бе, те се излагат! :043:
важен е принципът :012:
понеже той има навика да използва и внимава да не го завлекат...
Аз пък си имам "приятелка", която дежурно ме муфти с цигари, поканите за кафе звучат винаги така "Хайде ела да се видим и да пием кафе, ама донеси две цигари, че нали знаеш, моят не ми дава да пуша и не купувам" , последния път ме накара и хляб да ѝ занеса, щяла да ми го плати, но така и не ми го плати... Може да ме е черпила у тях понякога, но все с храна, която нейната свекърва е произвела на село
Дразни ме тази- телец с козя луна е, постоянно реве, че са закъсали и нямала пари, а постоянно купуват и се обзавеждат с нови, ненужни домакински уреди и т.н., а освен мене муфти една друга везничка, която живее под наем в нейния блок- не се ли усеща поне веднъж, че плащаме квартири, издържаме по две деца-студенти, а тя е в собствен апартамент, храната от село даром, един син има, който само един семестър издържаха, то пак нейната свекърва го издържаше, а накрая го натириха да работи и учи задочно момчето...
Имам братовчедка с обратното разположение- слънчева коза с луна телец, която също ме муфтеше на поразия, постоянно все се оплакваше колко е закъсала и постоянно купуваше мебели, дрехи, скъпа козметика, ремонти правеше всяка година, накрая продаде къщата и се изнесе в нов тухлен апартамент на центъра, и вече не се познаваме, което е добре за мен