akruks отново в десятката
Уж точно з амъж пътешественик се омъжих, ама пак се разминаваме
някак
Няма да е в този живот - ще го приема
Lilla, толкова добре те разбирам
При теб Меркурий ли управлява 10 дом?
Вероятно Меркурий ни дава тази гъвкавост и склонност към промяна. Бих казала и адаптивност при мен, не съм сигурна обаче за адаптацията и приспособяването дали няма участие и Луната - при мен е в 6 дом, ту също я споменаваш.
Под адаптация имам предвид - да се впишеш в обстановката без да е идеална и съвършена, да си намериш мястото, да си го направиш уютно. Ей това виждам при себе си - където и да ме посееш ще поникна. Занимавала съм се успешно - освен с бижутерията ... и с финанси, търговско управление, административно управление, анализи, бази данни. Най-удовлетворена съм била, когато съм се занимавала с управление - и не защото е "директорско", не .... Възприемам го подобно на майчинството - създаваш нещо, отглеждаш го, направляваш го, развиваш го, имаш екип - който обгрижваш, градиш, надграждаш - много е съзидателно - като жив организъм, който се вълнува, страда ... расте
. Може би затова в тези периоди не съм имала личен живот - изцяло съм горяла в това, което съм правила.
Сега пак съм в съвсем друга посока - работа за хората, гадна работа за мен, но пък действително в полза на други хора. Не се чувствам особено на мястото си по други причини, но просто го приемам и съм в очакване за промяна. сигурна съм, че щом я желая - ще се случи