Марс в 7 също е интересен - никога не е имала дори спорове с баща ми, нито действа агресивно и настъпателно в отношенията с хората..
С Марс в 7 дом не съм срещала изявени скандалджии, зависи какви аспекти има. Навремето имах колежка с Марс в Близнаци в 7 дом - бягаше от каквато и да било конфронтация, във всяка една ситуация изглеждаше спокойна, като замръзнала. Сещам се, че Марс беше в опозиция с Нептун в първи дом и секстил с лъвски стелиум /АС Стрелец/. Спокоен и овладян човек, дори бих казала флегматичен, инертен, безизразен.
В картата на майка ти Марс не участва в напрегнати конфигурации. Квадратът му с Луната е само знаков, евентуално бихме могли да отчетем и "скрит" тригон с Меркурий. Когато се намира сред по-голяма аудитория, сред колектив, сред повече хора, тогава ли става по-активна, по-ентусиазирана и дейна?
И на мен не ми се вижда да е конфликтен човек. Освен това във ведическата карта Марс попада в един знак с Кету и минава в 8 дом от Асцендента. Не е като да не е преминавала през кризи, но според мен има добре контролирана агресия. По ведическата система Марс аспектира Слънцето, не аспектира Луната. Изглежда ми емоционално устойчив човек, с добри умения да овладява и управлява конфликтни ситуации.
За нея са важни социалният живот, взаимодействието с хората и имиджът, който гради в обществото. На това поприще се чувства значима.