благодаря ви на всички за включването!))
Хем вярва в сетивността си, хем иска да я сложи в някаква определена рамка, за да я разпознае. Но рамката може да я очаква от другите, някой да я намери и да натика в нея усетите си.
да, това е така, обичам всичко да си го рационализирам, преди да го приема. като цяло не се определям от Нептун, както Дракониада
загатна:Д, него си го отвързвам единствено в творчеството;
Но така няма да се получи. Заради Нептун, Уран и троновата по дом Луна ще се сблъсква с неща, които излизат над нормалните форми на обяснение.
art7ess, по какъв начин 'приласкаваш' Уран, Нептун и Луната? Уран и планетите в 8 дом къде ги глезиш с астрологията? А Луната? Какво се случва с нея? Хем в Дева, хем в 4 дом.
не съм сигурна, че разбирам въпроса ти. //хах, Нептун под строг контрол
аз Луната си я възприемам повече в 5д, по него се изразява - игрово, творчески, малко лъвски понякога.
иначе по Дева е здравословна, да - никаква потребност от цигари, наркотици, алкохол; здравословно, пълноценно хранене и грижа, etc.
по Нептун причислявам всичко, с което някога съм се занимавала - музика, математика, писане, театър, радио, кино, приложни изкуства. в част от тях си отработвам 8-домните и 12-домните теми, особено в писането, със сигурност.
Уран там сменя рязко живота ми, с едно занимание/интерес идва нов живот(тотално прераждане) с нови хора, среда, etc. (а често и с усещане за нова самоличност). така ми се отразява - като неочаквани краища на статукво, след което всичко започва наново.
иначе, за протокола: кръвното ми е идеално (120-80), освен в тези ситуации. апаратът ми е до леглото и го следя изкъсо (с баба скорпионски доктор няма как). нямам мегаломански фантазии за алтер его :57: просто след снощи съм като дроб и реших, че можем да го погледнем това, вместо да се правим, че не съществува (както и аз доста често процедирам с Нептун, Дракон:Д).
ето и поздрав:Д
https://www.youtube.com/watch?v=XpMRVxbuOEo