А аз миналата вечер четох негови статии, включително и последната:
http://lubomir.name/bg/html/eaeaa_ua_a_nuaaaoa_ia_aueaadne.html
Слънце У1 в 3д добре се справя с писането, успешно може да пише научна фантастика, като му чета статиите... :012:
Започвам с това,че не се заяждам.Но авторът е напълно обсебен от астрологията глупак:
"Човекът разглежда астрологичната си карта, открива кои са му силните страни и какви са му слабостите, проверява си астрологичните тенденции за бъдещето и на тази основа взима своето решение (можем да наречем тази група аватари, понеже толкова рядко се срещат в живота).
Макар, че привържениците на последния метод засега са нещо като първите пролетни лястовички, моето мнение като астролог е, че това е единственото най-разумно решение."
Знае(те) ли колко хора чудесно си живеят живота и достигат своите моменти на удовлетворение без изобщо да се съобразяват със звездите.Астрологията е една наука за забавление,която пак ще кажа,че не гарантира абсолютно нищо.Статията която прочетох ми прозвуча тотално фанатично-сектантски.
Извадих едно предположение,че авторите на подобни статии не са наблюдавали достатъчност липсата на събитийност при транзити,събития при нелогични транзити и си мисля,че пишат художествена литература.Най-вероятно под събитийност те визират материални проявления на най-ниско ниво.Това май са безработни хора с компютър в къщи,без възможност за социални контакти,които и хабер си нямат как живее Светът,а?