Според мен би трябвало да има добър социален статус. В нейния живот важно значение би трябвало да играят партньорствата, чрез тях може да печели. Не е изключено да е получила или да получи наследство или някаква облага по съпружеска линия.
Работата й по някакъв начин би трябвало да е свързана с активно взаимодействие със социума. Бърз ум, прагматичен и комбинативен. Би могла да бъде и юрист, но лунната стоянка по-скоро предполага характер, който не обича конфликтите, избягва конфронтацията. Не е изключено да има добри артистични способности - не е задължително работата й да е свързана с изкуството, може да е добра актриса в живота.
Би могла да развие и собствен бизнес, вкл. ако работи в съдружие с брачния партньор. Това, с което се занимава, може да й донесе популярност и интересни контакти. Има комбинативен ум, според мен не може да се конкретизира само едно професионално поприще. На някакъв етап от живота може да е изживяла по-резки обрати и нестабилност в професията, но като цяло при нея има тенденция да постига успехи в това, с което се захваща.
Евентуално би могла да се занимава с хотелиерство, логистика или недвижимост. Но както казах, би могла да бъде повече от обикновен служител/изпълнител - не на ръководен пост в държавна структура, а по-скоро в предприемаческата сфера. Добър финансов нюх, заложен е стремеж към успеха, към висок материален статус и видима позиция в обществото.
Има ли някаква разлика в социалното положение или в произхода с брачния партньор? И как стоят нещата в брака? Струва ми се, че не страда от липса на вниманиие и на потенциални партньори.