Източникът ми е Каръл Ръшман ,,Изкуството на педскаателната астология,,стр.83,главата ,,Успех,, .Направил съм малка гршка-примеът с адвоката е със СЛВ в 10,ЮЛВ в 4д.По ЮЛВ тоя човек знае как да градят дом и семейство,там му е лесно и удобно,но съдбата го тласка по посока СЛВ в 10д ,където не му е удобно,нищо не знае,но когато реализира остатъчната карма по ЮЛВ посоката на развитие е тази .Този адвокат първо реализира брак с жена със много успешна кариера,докато тя пътувала той се грижил за децата и дома/доотработва ЮЛВ в 4д/,в един момент започнал работа по ЮЛВ-недвижими имоти,което му е познато,жена му го подкрепила и станал мултимилионер .Това отговаря на положението при Аквариус,подкрепено от у7 в 6д-съвместен бизнес със половинката .Всеки възел носи успех в 1,4,7,10,ЮЛВ,който прилича на Сатурн-по-бавно,със забавяне .Условието е да не са поразени от лоши аспекти .Веско, в твоя пример Юпитер в стрелец е двойно подкрепяне на успех ,един път стрелец в 10д,втори път Юпитер там .Третото потвърждение е ЮЛВ за който говорихме,в минал живот може да си бил някактв свещеник ,философ примерно .Понеже ЮЛВ дава забявяне може успехът да дойде по-късно .На други места съм чел.че човек трябва да се движи в посока на СЛВ за да се ъувства щастлив и успешен,в горния пример с адвоката всъщност той постига успех по 4д,не знам дали се е чувствал вътрешно удовлетворен,но все пак е изпълнен и 10д-кариера,успешна .