Ето тук май съм го видяла, но сякаш беше книга :017:
Тука си го чела, за транзита му през 8д пише "Интересно, че в този период хората понякога се втурват в чужбина, в емиграция или дисиденство. Ако Уран се реализира на това ниво, човек може би се лишава от възможността да излезе с Уран на ментално ниво, където може да намери за себе си нови състояния, ново ниво на възприемане, нови източници на информация, тъй като 8 дом – това е дом на трансформациите и е много важно тук да не се тръгне по първия, много силен зов на Уран."
А после за транзита през 9д- "Понякога пред човека възниква някаква алтернатива, дилема, и транзита на Уран през 8 дом е хванал идеята за емиграцията, необходимостта да направиш нещо със своя живот, и в момента, когато ние идваме в 9 дом човек може да реализира тази емиграция, и да използва цялата тази енергия на материално ниво."
Съгласна съм с написаното- преди година, когато Уран нагази моя 8д нали отидох в чужбина при моя мъж и дъщерята и се появи големия ми порив да емигрирам там, точно в този град, но трябваше да се върна неочаквано, след като преживях шок покрай падането на майка и 20-те шева по главата ѝ, след това пак се върнах при моя мъж и пратих поръчка към космоса на коя улица точно да имам жилище за след време, което не е невъзможно- точно в момента са много евтини жилищата там, само дето нямаме пари с моя, но и това може да се уреди стига той да се реши къде последно иска да се установим.