При мен тр уран от няколко години минава през 9ти дом.Няма никакви предложения за ходене в чужбина.Единствено духовно :012: и чрез работата си пътувам из различни държави.Т.е предаванията ,които правя са свързани с музиката от различни държави. :012:
И аз не съм го срещала това, за което писа Eaglet, че на К8 давал емиграция или проверка от данъчните, за второто със сигурност е така, понеже на моя мъж като му кръжеше около К8 и данъчните го подгониха да плаща за предна година, в която фалиралия му шеф не му е платил осигуровките, което пък се отрази на мене, че ми пращаше оскъдни средства, за да може да си плати за 6месеца осигуровките за 2012г- за мен това беше Уран на моя К8, несигурни и разклатени финанси на партньора, но оцеляхме и се издължа, сега чакам неочакваното забогатяване :012: :012:
За транзита на Уран през 8д и 9д пише следното:
8. Осми дом – необходимост от радикална промяна в деловите и финансови взаимоотношения. Получаване на наследство или необходимост от промяна в работи свързани с общ бизнес, общи притежания, ресурси. Възможно е включване в голям бизнес свързан с технологии. Поява на внезапен интерес към окултизъм, живот след смърта, парапсихология. Озарение и проникване в някаква тайна. Трансформации на съзнанието чрез екстремни преживявания, които може да са близки до смърта. Резки промени в областа на секса или осъзнаване на същноста на сексуалната енергия. При напрегнати аспекти се преживяват резки промени и загуби в бизнеса, енергийното и материално състояние на човека, загуба на подкрепа, ресурси. Близки по цели и планове хора могат да си отидат от живота ти.
9. Девети дом - възможни са неочаквания пътувания в чужбина, свързани с необикновени преживявания. Хората, които се занимават с наука могат да направят някакво откритие или изобретение. Създават се условия за приятелство с чужденци или отношения с университети, издателства, асоциации. Добър момент за започване на занимания и изучаване на философия, религия, астрология. При напрегнати аспекти са възможни увлечения в неясни, утопични и неприложими религиозни, културни, образователни или философски идеи. Възможна е рязка промяна в идеологията или вярата, приемане на друга религия.