Автор Тема: Новолуние - 27.06.14  (Прочетена 21958 пъти)

Eaglet

• Full Member
  • Публикации: 238
Re: Новолуние - 27.06.14
« Отговор #45 -: Юни 30, 2014, 07:08:31 pm »
При това новолуние луната е в точен съвпад със Сатурн и Меркурий и дава секстил към венерката в 8 дом, която управлява моят девети. За нула време измислих схема в кой град да се местим и как точно да стане - половинката ще ходи първо и хареса държавата и града, които избрах. Три години държава не можем да си изберем, а по това новолуние стана от раз :) Активираната ми венерка е телешка и съответно и държавата, за която ще се запътим е по този знак  :012: Не ме свърта на едно място  :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #46 -: Юни 30, 2014, 08:27:23 pm »
При това новолуние луната е в точен съвпад със Сатурн и Меркурий и дава секстил към венерката в 8 дом, която управлява моят девети. За нула време измислих схема в кой град да се местим и как точно да стане - половинката ще ходи първо и хареса държавата и града, които избрах. Три години държава не можем да си изберем, а по това новолуние стана от раз :) Активираната ми венерка е телешка и съответно и държавата, за която ще се запътим е по този знак  :012: Не ме свърта на едно място  :)
така както спонтанно си взела решението за ново място на живеене да не промениш и спонтанно решението, първо защото Мерка е ретро, а в картата ти е У1, у10, другото Уран транзитира в 7д, който е 4-ти от 4-ти дом и по солара няма заложено да се местиш тази година, имаш сол АСЦ в 9д, сол Сатурн У9, който е ретро в сол 6д- ще си натоварена с работа, свързана с чужбина, нали си преводач, а кратките ти пътувания ще са в страната- сол Луна у3 в сол 4д

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #47 -: Юни 30, 2014, 10:11:26 pm »
Защото при хората, родени на новолуние, особено жени, има проблем с луната и трябва да се работи над това, независимо в кой дом е и какви аспекти прави. Същото е положението и при мъже, родени на пълнолуние. Получават се мъжки момичета и женчовци :) Разбира се, зависи и от цялата карта. :)

А ,какво казва Венера по този казус , при теб ?!?
'
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Eaglet

• Full Member
« Отговор #48 -: Юни 30, 2014, 10:24:01 pm »
Недей така  :012: Тразитен Уран върви към края на седми дом и се готви за куспидата на 8 дом, а това според някои дава емиграция или проверки от данъчните. По прогресии луната се е запътила към девети дом, започващ с телец, а след това ще навлезе и в знака на близнаците. Първо ще пращам половинката, зорът е да се съберат едни пари до към ноември и да заминава. Неговият солар си показва според мен заминаване (слагам го за справка тук), сега сменя работата, за да повиши квалификацията си и да съберем парички и айде, пък за себе си ще гледам следващото соларче  :012:

Разхожда ми се из градче с езерце  :)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #49 -: Юни 30, 2014, 10:39:10 pm »
Е, добре че е тя - хубава, женствена, нежна, грижовна, много си я обичам. Но тук говорим друго - че усещам много лошо лунациите към луната.

Разбрах,затова те насочих към Венера-тя е по хубавите неща и когато транзитна Луна ти "смачка " фасона ,викай на помощ Венера  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
« Отговор #50 -: Юни 30, 2014, 10:51:12 pm »
Недей така  :012: Тразитен Уран върви към края на седми дом и се готви за куспидата на 8 дом, а това според някои дава емиграция или проверки от данъчните. По прогресии луната се е запътила към девети дом, започващ с телец, а след това ще навлезе и в знака на близнаците. Първо ще пращам половинката, зорът е да се съберат едни пари до към ноември и да заминава. Неговият солар си показва според мен заминаване (слагам го за справка тук), сега сменя работата, за да повиши квалификацията си и да съберем парички и айде, пък за себе си ще гледам следващото соларче  :012:
Ако е на въпрос тр Уран отдавна мина моя К8, сега е съвпад с Юпитер у4 там, а нито наследство имам, нито съм емигрирала, но за 2015г ми излиза промяна на дома, че тогава прогресивен Иц е на 0гр- провери на теб и на твоя прогресивната ос по 4д дали е в 29-1гр
По солара на твоята половинка има указание да замине и работи в чужбина, ще му е трудничко там- сол Плутон в сол 9д, но то на всички първите две години им е трудно, докато се адаптират

Eaglet

• Full Member
« Отговор #51 -: Юни 30, 2014, 10:59:53 pm »
Ако е на въпрос тр Уран отдавна мина моя К8, сега е съвпад с Юпитер у4 там, а нито наследство имам, нито съм емигрирала, но за 2015г ми излиза промяна на дома, че тогава прогресивен Иц е на 0гр- провери на теб и на твоя прогресивната ос по 4д дали е в 29-1гр
По солара на твоята половинка има указание да замине и работи в чужбина, ще му е трудничко там- сол Плутон в сол 9д, но то на всички първите две години им е трудно, докато се адаптират

Ураааа, да, прогресивен IC ми е на 29,09 градуса Козирог. Ако се случи замисълът ми, ще трябва да уча немски от нулата и хич няма да ми е леко, предстои ми къртовски труд, за да го науча, та може и това да показва сегашният ми солар с тоя сатурн на куспида, разчитам, че все пак вторият знак там е водолей  :)

Eaglet

• Full Member
« Отговор #52 -: Юни 30, 2014, 11:24:34 pm »
Сега пък ми стана доста интересно и ще се заровя из книгите - при мен по прогресии има смяна на знака на куспидата на 4 дом и ще премине от козирог във водолей, а при него прогресивната луна, която му е в знака водолей, ще премине от 3 в 4 дом  :)
Благодаря ти, Akruks  :012: Пооспамих темата, но по това новолуние се появи план А, а като мине ретро Мерка - може и да има план Б, но по-избистрен от план А  :012:

Babyblue

• Hero Member
  • Публикации: 698
« Отговор #53 -: Юли 01, 2014, 08:27:35 am »
При мен тр уран от няколко години минава през 9ти дом.Няма никакви предложения за ходене в чужбина.Единствено духовно :012: и чрез работата си пътувам из различни държави.Т.е предаванията ,които правя са свързани с музиката от различни държави. :012:

Happy58

• Гост
« Отговор #54 -: Юли 01, 2014, 08:30:35 am »
Сега пък ми стана доста интересно и ще се заровя из книгите - при мен по прогресии има смяна на знака на куспидата на 4 дом и ще премине от козирог във водолей, а при него прогресивната луна, която му е в знака водолей, ще премине от 3 в 4 дом  :)
Благодаря ти, Akruks  :012: Пооспамих темата, но по това новолуние се появи план А, а като мине ретро Мерка - може и да има план Б, но по-избистрен от план А  :012:

е как с тази прогресивна Луна ще заминава в чужбина??? :) Аз в момента съм с такава, още 1 година - не мърдам от квартала, камо ли от града, пък за държава .... въобще няма да у е лесно в чужбина с това разположение.

akruks

• Hero Member
« Отговор #55 -: Юли 01, 2014, 09:17:01 am »
е как с тази прогресивна Луна ще заминава в чужбина? Аз в момента съм с такава, още 1 година - не мърдам от квартала, камо ли от града, пък за държава .... въобще няма да у е лесно в чужбина с това разположение.
в случая показва промени в/на дома и семейството, а за това, че ще заминава в чужбина указание дава текущия му солар, а че няма да му е лесно и аз написах- сол Плутон в сол 9д има

akruks

• Hero Member
« Отговор #56 -: Юли 01, 2014, 09:35:20 am »
При мен тр уран от няколко години минава през 9ти дом.Няма никакви предложения за ходене в чужбина.Единствено духовно :012: и чрез работата си пътувам из различни държави.Т.е предаванията ,които правя са свързани с музиката от различни държави. :012:

И аз не съм го срещала това, за което писа Eaglet, че на К8 давал емиграция или проверка от данъчните, за второто със сигурност е така, понеже на моя мъж като му кръжеше около К8 и данъчните го подгониха да плаща  за предна година, в която фалиралия му шеф не му е платил осигуровките, което пък се отрази на мене, че ми пращаше оскъдни средства, за да може да си плати за 6месеца осигуровките за 2012г- за мен това беше Уран на моя К8, несигурни и разклатени финанси на партньора, но оцеляхме и се издължа, сега чакам неочакваното забогатяване  :012: :012:
 За транзита на Уран през 8д и 9д пише следното:
8. Осми дом – необходимост от радикална промяна в деловите и финансови взаимоотношения. Получаване на наследство или необходимост от промяна в работи свързани с общ бизнес, общи притежания, ресурси. Възможно е включване в голям бизнес свързан с технологии. Поява на внезапен интерес към окултизъм, живот след смърта, парапсихология. Озарение и проникване в някаква тайна. Трансформации на съзнанието чрез екстремни преживявания, които може да са близки до смърта. Резки промени в областа на секса или осъзнаване на същноста на сексуалната енергия. При напрегнати аспекти се преживяват резки промени и загуби в бизнеса, енергийното и материално състояние на човека, загуба на подкрепа, ресурси. Близки по цели и планове хора могат да си отидат от живота ти.
9. Девети дом - възможни са неочаквания пътувания в чужбина, свързани с необикновени преживявания. Хората, които се занимават с наука могат да направят някакво откритие или изобретение. Създават се условия за приятелство с чужденци или отношения с университети, издателства, асоциации. Добър момент за започване на занимания и изучаване на философия, религия, астрология. При напрегнати аспекти са възможни увлечения в неясни, утопични и неприложими религиозни, културни, образователни или философски идеи. Възможна е рязка промяна в идеологията или вярата, приемане на друга религия.

Happy58

• Гост
« Отговор #57 -: Юли 01, 2014, 09:44:47 am »
в случая показва промени в/на дома и семейството, а за това, че ще заминава в чужбина указание дава текущия му солар, а че няма да му е лесно и аз написах- сол Плутон в сол 9д има

права си - дори да му е трудно, солара ще го изпрати там. Приемам забележката.

Eaglet

• Full Member
« Отговор #58 -: Юли 01, 2014, 09:48:52 am »
Бе тя жена му го праща, планче му спретнах. Не помня къде точно четох за емиграцията, Уран и куспидата на 8 дом, но го запомних веднага. Ще цитирам източника, ако се сетя за книгата :)

Babyblue

• Hero Member
  • Публикации: 698
« Отговор #59 -: Юли 01, 2014, 10:00:25 am »
При мен когато тр уран беше през 8ми дом,започнах да навлизам много надълбоко в астрологията и тогава за първи път се запознах с компютъра и интернета.От тогава насетне са ми голяма любов :012: Пък нали в натала си имам опозиция на уран и меркурий.
Та при този транзит също доста пътувах в чужбина,но не съм останала да живея там.
Както и имах контакти с чужденци.