Жалко, че толкова клишета има.
Моята половинка беше на твой акъл, Опозит. Спортува активно, по 2 пъти на ден, по няколко часа всяка тренировка. А е на 40+ години. Тялото му е в най-добрата форма, която съм виждала за толкова години. А сам казва, че му е много по-леко. Започна да прави упражнения, които преди не можеше, нямаше сила за тях.
Не съм го агитирала да спре с яденето на месо, мълчаливо започнах да се храня отделно, защото видях, че това не е мой начин на живот. Той сам опита и изяви желание. Вече 2 години по своя воля сме на един хранителен режим.
Ще ме караш да пускам снимки преди и сега.
Малко като шопите става - такова животно нЕма. Не агитирам никой за неядене на месо. Просто казвам, че има много клишета.
Пък спадане на либидото, безсексие и подобни неща.
Аз такова нещо не усещам, либидото ни си е на място. Правим достатъчно качестен и количествен секс. Не виждам неяденето на месо да се отразява на това. Единствената причина да не нося високи обувки, това е трудното шофиране с тях, не и неяденето на месо.
Не съм хвръкнала в небесата и не мисля, че всичко в живота ми зависи от месото.
Не мисля и, че имам лениви черва, както Опозит спомена за другите, които имат проблеми с месото.
По всичката логика трябва да съм изтрещяла активистка с проблемни черва, която няма сила да се помръдне, а какво остава секс да прави, носи ниски обувки и гледа злобно всеки, който яде месо.
Е, ами не съм такава, нито виждам Нереална като такава. Защо с толкова клишета? Може би хората си имат други проблеми и по тази причина изглеждат зле.
Виждам и баща ми, който е страстен месоядец - огромни проблеми има с отделителната система. Плашещи. Виждам и себе си, нямам никакви проблеми. Когато се хранех с месо, имах неговите проблеми.
В редките случи, в които ми се прияде нещо месно, съжалявам с дни, че съм се отдала на сладокустие.