По повод коментарите на Хепи в друга тема-какво искат номерологично цифрите от нас.
Не съм съгласна, че винаги човек си е заслужил каквото се случва. Може като дух да е избрал такъв живот, защото ще му помогне, но като човек не винаги нещата са причинно-следствени.
Естествено мисленето в правилна посока помага, но нещата понякога просто се случват
Ако цял живот някой до теб ти повтаря:"не можеш да се справиш, не можеш, не можеш..." -колко ще успеят да се откопчат?
Papy,
Какво всъщност гложди Луната ти в Стрелец-
Истината или самото
търсене на истина ?!?
В почти всяка една тема ,тук във форума, този казус е на дневен ред ,поднесен по различен начин.
Древните не са го разнищили, а
съвременниците им ,го предлагат като "хранителна добавка " към главния мозък,като първите са го ползвали в посока
стимул/израстване ,с цел познание,а вторите като инструмент от
тайната стаичка,за по-голяма потентност.
И обратно- много
древни,с това са държали контрол върху хората ,манипулирайки ги ,заради тяхната неграмотност ,както и много
съвременници,развиват ,онова ,което логически е стигнало до нас.
Сега следва разбор на
същия като точки:
1.Отричане на логиката по казуса ,за да е по-интересно
2.Примери: "Имам наблюдения върху Слънце Рак с дебилитирана Луна в 8-ми ,Венера в Лъв-горката жена ,толкова е добра ,а ...."
3.При
Древните ,всичко е ясно и са познавали точно!
4.
Не разбирам какво ми казват?!? ,
Защо към мен се обръщаш ?!?...
Не приемай лично нещата...5.Изместване фокуса на темата -"Вчера ,както се разхождах,ми се усмихна един приятен мъж .На кой транзит се дължи
Или може би ,защото пр.Луна ми е в Близнаци?!? "
6.Админът изтрива част от коментарите или ги мести някъде ,където ...
7.Закриване на ХХV Роженски събор за
Хората и случките.