раждането беше преждевременно и секцио.
а 3ти дом не знам... може би появата на дете провокира преразглеждане на близкороднинските отношения като цяло.
ноември 2006 нищо не си спомням да се е случило. декември 2006 в началото съм забременяла.
така и така си на картата ми, мислиш ли че в близките 1-2 години има възможност за 2ро дете? като че ли ноември 2017 ми се вижда, че може да има забременяване
то че е преждевременно го сметнах, ама май е доста преждевременно, в по-опасния период ... вижда се, че е имало проблем
3 дом - преразглеждането .... не знам, не е стандартно положение - поне го няма във формулата
- а при теб го има
ноември 2006 - гледах го забременяването, ама точния аспект и то с Марс е малко по-рано, затова попитах. Както и да е.
За ново бебче, обаче по-раншко през 2017:
5 дом - дир Юпитер квадрат К5
4/10 дом - дир МС/ИС тригон/секстил Нептун
7 дом - дир Венера, У8, тригон К7 - това заради това, че е второ детето - не е задължително, поне Левин нищо не споменава
6 дом - при теб К5 и К6 са в един градус, така че и този е задействан.
За аспектите между планетите (дир+нат) няма да пиша, защото са доста с орбис до 1 гр - пусни си ги през март и ще ги видиш - то даже няма други
Транзитите:
тр Уран в 7 дом прави опозиция към Мерк/Плутон
тр Нептун от 5 дом ще направи куинконс към АС (като беше сега стационарен не се ли понапъна малко да хванеш тригона с Венера У8?
)
тр Юпитер се разхожда през Асц ти и възврата - по принцип не виждам връзката му с бебетата в твоята карта, но понеже участва в дирекциите, ще го уважим
- пък и той е толкова важен в натала ти - най-важния даже
- как ли се пъчи, а?
тр Марс влиза в 8 дом (на предното раждане е бил върху Хирон там)
Дотук откъм дирекции уж всичко е по план, освен квадрата на Юпитер към К5 - Левин иска хармонични аспекти .... срещала съм обаче и раждане с такива, но то е било някакси не съвсем щастливо.
При транзитите ми липсва поне един хармоничен, който да държи ситуацията и да ти помага.
Със соларите не съм убедена, че е ОК, но пък аз тях не ги разбирам.
Като цяло, защо пък не
- само не знам, дали не трябва там някакъв по-специален транзит, за бебе.