akruks Ако може да съм ти полезна, няма да има връщане за мен, надявам се при теб да не е така. При моята лъвска луна нямаше търсене на повод, имаше си конкретен повод, не обичам хора със слабости, и да ти кажа не ми липсва.
До тук луната в Лъв много ми пречи в личните отношения с другия пол и в частност във връзката - много висока летва ме кара да слагам, много изисквания (явно лъвски), доста пречат на цялата ми земна същност и телешка природа и страшно много ЕГО и гордост.
Венера У1 квадратира северния възел в 5-ти дом- пречиш си на бъдещите изяви по този дом- деца, творчество
Как да го редактирам?
Лилит е в 1д- сама на себе си си враг , не си в хармония със собственото Аз, неудовлетвореност от себе си, неверие в собствените сили, подозрителност, разочарование, комплекси.
Потвърждавам - в пълна силна приказката "Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи." Явно ми е скучно.
Сатурн в края на годината ще налази 4-ти дом, в опозиция с Марс У7, У8- може да смениш партньора, дом, населено място, да отидеш на друго място да работиш.
Това дано е с + знак и да е повишение ?!
Имаш две конфигурации Йод в натала си....
Нищо не ти разбрах