Здравейте мили хора. От много години се опитваме да имаме дете със съпруга ми, за съжаление варианта е само инвитро. Имаме вече 2 опита, при вторият имаше бременност, но завърши с мисед. Живеем в чужбина и решихме следващият опит да е в България. Дори бях на два прегледа в Бг клиника. Ще стартираме още тази година, защото За съжаление нямам много време, годинките си напредват.... а така желаем детенце. Бихте ли коментирали картата ми?
Чакам с голямо нетърпение отговорите ви.
Бъдете здрави.
Роси,щом сте решили не се отказвайте,урановата опозиция често дава неочаквани обрати,да хванеш последния влак за своя неосъществена мечта,тр.юпитер У5 е минал през нея
дори и минимална надежда да има опитайте и то в България,/имаш У5 в 4/с този приблизителен час разбира се ,нека се разпадне опозето ,което предстой на тр.юпитер през 1 д / марс
това са У5 и У1 това е скоро след 8/11 2017 и тр.Марс като влезе във Везни ще тригонира венера/юпитер и луната направете го инвитрото ако е възможно след средата на м.11/2017
важно е да се разпадне и карето на прогр.луна с марс,макар,че бременост и на каре се случва и да се активира тригона й към плутон /свързан с инвитро/,тр.сатурн ще мине през СЛВ
прогр.луна ще мине през юпитер у5, сигнф.на майчинство,тр.плутон съвпад слънце сигнф.на 5 дом
кофти е ,че е активна СД Юпитер/сменил знака,анаретен/ каре Сатурн ,др.му диспозитор,но като антиподи може да отмени стагниращото действие на сатурн,юпитер е вярата на човек
Бог да е с Вас,направете всичко възможно и вярвайте ,че понякога невъзможното става възможно,благодарение на подкрепата свише :38:
Имаме и прекрасни доктори в България,който дори с минимума от възможностите от консумативи и медикаменти на лекарите в чужбина-вършат чудеса,дадох своя поглед на роден оптимист ,ред е и някой реалист да се изкаже :08:
Успех!