Мисля, че в нейния случай вариантът осиновяване си е съвсем на място. Но предполагам, че ще прави още опити, докато не усети готовност за такова решение. Гледано по античните правила, шансът за деца наистина е малък, тази тема е свързана с доста проблеми при нея. По производната Д7 не мога да се изказвам категорично, тъй като не мога да бъда сигурна в този час на раждане. Там броени минути играят. Ако е родена около 2 минути по-рано, всичко се променя. И ще има по-неблагоприятни указания. В Д9, с този час, също не е цветущо положението – Марс/Кету в 5 дом и Сатурн/Раху в 11ти. Сатурн там е с особено неблагоприятен статус.
И да дебнем по-благоприятни даши, а системите са безброй, от такъв натал какъв резултат ще изкараме? Всяка една прогноза задължително се базира на доброто познаване на натала. От всички планети единствено Венера е силно поставена и в собствена терма, но и тя е близо до Алгол. Иначе на пръв поглед – АС и МС в терми на Юпитер, Юпитер в собствена терма. Но явно не е достатъчно. Юпитер си има триплицитетни управители, като и двамата не са добре поставени и са ретроградни. Меркурий в 11 дом поне е над хоризонта, в елевация, но е ретрограден, близо до Кету, в падение по сидерал /рецепция с Юпитер/. Той си е показателен за нейния случай. Евентуално да се изчака нещо да активира Венера – по прогресия или дирекция. Ама това кога ли ще се случи, тя вече не е в много фертилна възраст.
И господарите на времето в момента не действат в нейна полза. Големият се е сменил и вече не е Венера, а Луна – в 6 дом, кадентен, аспектирана от Марс и Сатурн. Иначе в терма на Венера, но като цяло в проблематична позиция. Слънцето е водещо светило и също е в терма на Венера, но пак е в в един от лошите кадентни домове – 12. Освен това големият житейски период, управляван на Венера, вече е приключил. Малките господари на времето ако са Марс и Сатурн – още едно указание за спънки. Примарният Асцендент в момента мисля, че още е в марсова терма, но зависи от точността на часа. После ще е терма на Сатурн, още 6 години.
Не знам докога смята да чака и да прави опити, може и след 2020 г. да узрее за осиновяване.