При въпроси за детерождение се разглеждат как са поставени Луна, Венера и Юпитер.
Сатурн и Марс, не дават деца, какват че ги отнемат.
Така че не е добре да се съветват хората, които имат проблеми, да получават съвети че на Сатурнови аспекти ще
забременеят.
Проблематичните карти се разглеждат с по-прецизни техники, а не с Слънчеви дирекции,
или пък транзити.
В картата, която се коментира сигнификатори за деца са Венера Юпитер и Луната,
когато някоя от тези планети застане на чувствително място, е възможно забременяване.
И съм заченала, и съм родила две деца на Сатурнови аспекти- Сатурн при мен е У5 в 5д, в квадрат с Марс У8
Транзитен Сатурн беше в квадрат с наталната ми опозиция Луна-Слънце когато забременях с първото дете, когато родих беше в квадрат с наталната опозиция Юпитер-Венера, вярно е, че почти цялата бременност изкарах на легло и по болници, а раждането беше трудно, но в крайна сметка родих, тъй че престанете да плашите с този Сатурн- планетата стабилизира и може да донесе повече отговорности, но не и да руши, както един Уран например.
Марс е естествен управител на 8-ми дом и Скорпион, свързан със зачеването, с репродуктивните органи, с мъжкия фалос- ненапразно полът на бебето в медицината се отбелязва с глифа на Марс- та Марс носи бебетата, а не щъркелите.
П.П. Мислиш ли, че след като си написала "проблематична карта" , съветите ти са "добри'?