Здравейте,
Определено не мисля че секциото е нещо нередно, но чувам неща от рода на това, че въпреки възможностите да се роди нормално, майките избират секциото, заради астрологичната карта на детето.
Изключвам всякакви неща като невъзможност да се забременее и налични физиологични причини да не може да се роди естествено.
Говоря за нормалните неща, като зачеването при здрави бъдещи родители и възможност за естествено раждане.
akruks,Говорих за сестра ми, а не за моя позната.
Тя иска Овен, а какво ще се роди не е сигурно, че е по-близо до Телеца 14.04-16.04.2020г.
И аз съм избързала с 1 седмица, и на сестра ми първата девойка избърза с 1 седмица и тя е с Луна в Овен.
Като мога да потвърдя, че сестра ми определено е егоист и гледа себе си и собственото си спокойствие.
Прехвърля малката ту на едната баба, ту на другата или на баща ми или на мъжът си.. но когато тя нещо не е на кеф изобщо не иска да вижда дъщеря си... Това за мен не е нормално. Защо са го направили това дете? И сега заради това,мислиха че е с аутистични проблеми. Ходи на логопед, на музикална терапия и на някакво училище за деца, което да развива способностите и да общува, защото тя само крещи.
Моята майка е с Луна във Водолей и тя не обичаше да готви, но го правеше. А и като твоята, доста неща ми даваше за четене и знания, които в момента са ми много полезни. И все още обсъждаме духовни теми и астрология. Не е била никога гушлива и не ме е глезила. Винаги ми е говорила като на възрастен човек. Но сега като се гледам и аз съм същата-липсва ми топлина, не мога да се глезя, не обичам истеричните ревове на децата или лигавщините на бабите и майките...
Разбира се, че всичко е Божие дело, но ние искаме да е Козирог, защото на мен лично ми липсва земята и заземяването, търпението и това бавно, но славно постигане на целите. Може би едно такова дете, ще ме научи на търпение или ще ме вбесява, ако не говори както мъжът ми
romantica,О, много интересно, ще видя ако мога да го изровя. Нямах представа че съществува такова нещо. Тъй като и ние мислим да се зачене в този период, явно има защо да го искам... може би. Малко ме изплаши с новините за другата година лятото
Мислихме още малко да изчакаме, че да си поживеем на спокойствие в новия апартамент, че след тези дълги 4 години при свекърва ми, ми трябва голям релакс. Ама сигурно като се успокоим и то ще се случи, по Божията воля :engel016: